Koffiemok bedrukken bij de Mokken-winkel

Een koffiemok bedrukken
Lekkere hapjes, drankjes en bier zijn de ideale smaakmakers voor ieder feestje. Omdat koffie drinken in een gewoon kopje maar gewoontjes is, is het daarom een leuk idee om te kiezen voor een originele koffiemok.

Een koffiemok als ideaal cadeau
Wil je je vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau voor een verjaardag of een huwelijk? Dan is een gepersonaliseerde koffiemok een top idee! Je kan er een eigen tekst, slogan, foto of afbeelding op laten drukken. De gelukkige zal heel vaak kunnen genieten van een kopje koffie met dit leuke en originele cadeau.

Koffiemok bedrukken bij de Mokken-winkel
Bij de mokken-winkel.nl vind je heel wat koffiemokken die je vervolgens kan gaan personaliseren voor eigen gebruik of om cadeau te doen voor een of andere speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een huwelijk of een verjaardag. Het is helemaal niet zo moeilijk om je eigen koffiemok te ontwerpen. Heb je niet direct iets in gedachten dan kan je gebruik maken van één van onze ontwerpen. Je vindt hier veel kleuren om uit te kiezen. Maar mocht je speciale wensen hebben of wil je op voorhand graag een prijsopgave ontvangen, dat kan! Neem dan even contact op en je wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

koffiemok bestellen
Wanneer je je koffiemok ontworpen hebt, kan je deze eenvoudigweg aan je winkelmandje toevoegen. Je kan vervolgens een ander ontwerp maken of gewoon overgaan tot het afrekenen van je bestelling. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kan je je bestelling afronden door deze te betalen via één van de beveiligde betaalwijzen. Na de voltooiing van de betaling wordt jouw bestelling met grote zorg gerealiseerd en klaargemaakt voor verzending. Dit gebeurt met de nodige voorzichtigheid zodat er tijdens het transport niets fout kan gaan met je koffiemok, dat zou jammer zijn. Een paar dagen later ontvang je je gepersonaliseerd koffiemok(ken) bij jou thuis. Laten we daar een biertje op drinken!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December