Er zijn verschillende levertijden;

Omdat bijna alles gepersonaliseerd is, is de productietijd minimaal 48 uur.
Bij meerdere producten worden deze gepland en gaan naar de fabriek. Na de kwaliteitscontrole wordt het product ingepakt en gereed gemeld zodat de transporteur het die avond komt ophalen.

Let op voor Nederland en Belgie wordt het pakket bij een afleverpunt van DHL bezorgt. Tegen een geringe vergoeding is thuisbezorging ook mogelijk.

Indien het door de brievenbus past zal het de volgende dag bij jou thuis worden bezorgt na de productie (afhankelijk van de richtlijnen postNL of DHL).

Meest gestelde vragen over PostNL

indien het met pakketpost mee moet, zal DHL4U er 1 tot 3 dagen over doen om bij het serviepunt afgeleverd te worden..

Meest gestelde vragen over DHL

Tegen een geringe vergoeding kunnen wij het met spoed produceren en thuis bezorgen. Het product wordt dan binnen 48 uur geproduceerd en gereed gemaakt voor transport

Op verzoek kunnen wij ook een koerier sturen. Vaak voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis. Prijs is op aanvraag !

Retouren;

Omdat bijna alles gepersonaliseerd is, is retoursturen van het gepersonaliseerd product niet toegestaan en valt buiten de wet kopen op afstand.
Als het product on-gepersonaliseerd is, heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren (van de consument naar de webshop) van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de consument.