Fotomok bedrukken met je eigen foto

b-8-anblog_thumb.jpg

Het vinden van een leuk en origineel cadeau voor iemand is vaak niet zo makkelijk. Er zijn veel gelegenheden waarbij cadeau's worden gegeven. Bij Sinterklaas, met Kerst, voor een verjaardag, voor vader- of moederdag, op valentijn of bij een afscheid. Er is een cadeau dat voor iedereen en voor elke gelegenheid leuk is om te geven of om te krijgen: een beker of glas met foto.

Fotomok bedrukken
Iedereen gebruikt vrijwel dagelijks wel een mok. Dit wordt dan ook vaak gegeven als cadeautje. Toch kan je een dit product nog veel specialer maken met een foto. Wat dacht je van een foto samen met je partner? Of een afscheidsfoto met al de collega's? Het fotomok bedrukken geeft de mogelijkheid om een persoonlijk, origineel en blijvend cadeau te geven. Dit cadeau is ook erg populair in Nederland. Door dit cadeau te geven aan een zakenrelatie, aan een familielid of aan een vriend laat je zien dat je deze persoon waardeert. Ze gaan ook lang mee waardoor degene die het cadeau ontvangt er lang plezier van kan hebben.

Hoe het werkt
Je weet aan wie je het cadeau gaat geven. Op basis daarvan kan je op zoek gaan naar een geschikte foto. Het is natuurlijk belangrijk dat jij of anderen goed op de foto staan. Even belangrijk is de kwaliteit van de foto. Om een mooi effect te krijgen moet de foto van goede kwaliteit zijn. De foto moet ook de juiste grootte hebben. Wanneer de foto namelijk te klein is, wordt de foto op de mok onduidelijk of wazig. De foto moet van goede kwaliteit zijn voor een mooi resultaat, wij zorgen vervolgens voor de kwaliteit van de mok en de kwaliteit voor de afwerking. Samen zorgen we dan dat de mok kwalitatief helemaal perfect is.

Op onze website kan je vervolgens in een paar stappen het product bestellen. Helemaal zo als jij het wilt. Het is ook mogelijk om het product van jou keuze te laten bedrukken met een tekst in plaats van met beelden.

Verschillende soorten
Er zijn heel veel mogelijkheden en heel veel soorten als het gaat om dit soort producten. Er zijn standaardmokken, maar er zijn ook producten met een fotoframe. Zelfs unieke, transparante theemokken kunnen worden bedrukt! Voor elke gelegenheid, voor iedereen en voor elk moment is het perfecte product beschikbaar.