Persoonlijk theeglas

b-11-anblog_thumb.jpg

Er zijn talloze gelegenheden waar een gepersonaliseerd theeglas tot zijn recht komt. Natuurlijk kan je een theeglas met foto cadeau geven. Wat geef je als verjaardagscadeau aan iemand die alles al lijkt te hebben? Een theeglas komt altijd van pas. Of wat te denken van een cadeau bij een geboorte of een huwelijk? Door een datum toe te voegen aan de foto op het glas creëer je eenvoudig een onvergetelijk cadeau. Met de juiste bedrukking kan een theeglas als afscheidscadeau een mooie herinnering bevestigen. En wat dacht je van een cadeautje aan jezelf? Begin de dag met een zelfgekozen spreuk op je theeglas of vindt op je werk jouw eigen theeglas altijd terug. Er zijn meer dan genoeg gelegenheden te vinden waarbij een theeglas bedrukken van pas komt.

Afbeelding

De keuze in te bedrukken theeglazen is groot. Kies voor een transparant glas met een gekleurd oor of voor een matglazen theeglas waar de door jou gekozen afbeelding misschien beter tot zijn recht komt. In het assortiment zitten verder theeglazen met een prachtig kleurverloop wat je theeglas een bijzondere uitstraling geeft. Het is vervolgens aan jou welke tekst of afbeelding je kiest om het theeglas personaliseren. Kies een foto van een dierbaar familielid, een vriend of een huisdier. Kies een foto van je favoriete vakantiebestemming of van een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. Of misschien kies voor een veelzeggende foto waarmee je de ontvanger een bijzondere boodschap wilt brengen. Misschien een verhuisbericht of een langverwachte gezinsuitbreiding. Een foto zegt vaak meer dan vele woorden.

Tekst

Wil dat dan zeggen dat je tekst kan of mag gebruiken bij het bedrukken van theeglazen? Natuurlijk niet! Misschien heb je een persoonlijke quote die je graag terug wilt zien wanneer je pauzeert met een kop thee. Of je kiest voor die ene zin uit dat favoriete liedjes. Misschien wil je de ontvanger een bijzondere boodschap overbrengen, hem of haar beterschap wensen, feliciteren of moed inspreken. En dan zijn er natuurlijk nog heel veel spreuken die zowel jezelf als iemand anders kunnen herinneren aan dat wat belangrijk is, wat jullie vrolijk stemt of stof tot nadenken geeft telkens wanneer je een kop thee inschenkt.

Op het werk

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam en doen hun wegwerpservies in de ban. Terecht wat ons betreft. Hoe leuk is het wanneer er voor elke medewerker een eigen koffiemok of theeglas klaarstaat. Voorzie ieder glas van een logo van het bedrijf en de naam van de medewerker en succes is verzekerd. Of misschien wil je de gasten van je bedrijf laten zien waar je voor staat. Bedruk je theeglazen met een afbeelding die past bij je bedrijf of met een quote die jouw kwaliteit onderstreept. Zo kan een theeglas met foto een aanleiding vormen voor een prettig gesprek. Neemt iemand afscheid van het werk? Graag geef je diegene een tastbare herinnering mee. Een theeglas als afscheidscadeau voorzien van een persoonlijke boodschap is een leuk aandenken wat niet onder in de kast zal verdwijnen.

Productie

Kies op onze website een theeglas naar eigen smaak uit en start met het ontwerpen van je eigen bedrukking. Dat gaat eenvoudig met de verschillende tools op onze site. Upload je eigen foto, schrijf een tekst en kies uit een uitgebreid assortiment clip art om je ontwerp helemaal af te maken. Ondertussen kan je precies zien hoe jouw ontwerp er op het door jou gekozen glas uit komt te zien. Zo sta je straks niet voor onverwachte verrassingen. Voeg naar wens een QR-code toe of maak een serie mokken met namen van alle teamleden. In onze ontwerptool is het allemaal mogelijk. Plaats jouw gepersonaliseerde theeglas in je winkelmandje en plaats je bestelling. Na enkele dagen wordt het door jouw ontworpen theeglas bij je thuisbezorgd.

Redenen te over

Er zijn zoveel redenen te bedenken om te kiezen voor een theeglas bedrukt met een persoonlijk ontwerp. Geef het aan je geliefde om hem of haar te bedanken voor zijn aandacht en steun. Geef de leerkracht een verrassend cadeau aan het einde van het schooljaar waarmee je je waardering uitspreekt. Geef die ene vriend of vriendin die het moeilijk heeft ene persoonlijke boodschap om hem of haar een hart onder de riem te steken. Of kies er voor jezelf eens te verwennen en geef jezelf een theeglas bedrukt met een foto of inspirerende tekst cadeau. Er is geen gelegenheid te bedenken of een gepersonaliseerd theeglas komt als een geslaagd cadeau uit de bus rollen.