Koffiemok 4 maten zelf ontwerpen met foto of tekst

  €8.95
  Tax included
  Mug Animation.gif
  • Keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 50, 70, 80 of 100 mm

  Volume discounts

  QuantityUnit priceYou Save
  12€8.05Up to €10.74
  24€7.61Up to €32.22
  Quantity
  Op voorraad

  Wil jij je collega, klant of misschien wel een familielid verassen? Heb je binnenkort een verjaardag, borrel of activiteit gepland staan en ben je opzoek naar echt iets origineels om te geven? Ontwerp en bestel een eigen koffiemok met logo. Het ultieme relatie geschenk!

  Een heerlijk bakkie koffie om wakker te worden, een 4 uur cup a soupje op het werk of een heerlijk theetje 's-avonds op de bank. Wat hebben deze gemeen? Juist een heerlijke koffiemok om uit te drinken. En wat maakt deze momenten nou echt nog fijner? Precies! Een gepersonaliseerde koffiemok. Een koffiemok met eigen logo, hoe gaaf is dat?

  Erg geschikt om te geven bij een eerst volgende verjaardag, vrijdagmiddag borrel of als relatiegeschenk. Verras die grappige collega, jouw goede klant of je lieve zus. Wie wordt er nou niet blij van iets persoonlijks?

  Een koffiemok met logo is ook ideaal om op een subtiele manier in het geheugen te blijven hangen van één van jouw (potentiële) klanten of goede relaties. Want hé? Herken ik dat logo niet ergens van? Dat klopt! Ons logo herken je van de koffiemok die we eerde hebben uitgedeeld op een beurs. Ludieke acties wie gaat er niet op aan?

  Ook voor jouw collega's is dit een ideaal geschenk om te geven. Denk aan als er een jubileum of zelfs in het kerstpakket. Een kleinigheidje bij een grote waardering! Want iedereen verdient het om soms even in het zonnetje gezet te worden.

  Wil jij die glimlach zien van jouw vriend, collega of familielid als je een persoonlijk cadeau geeft? Of kan je niet wachten om weer eens langs die klant te gaan en hem of haar een ludiek geschenk te geven? Ontwerp zelf jouw koffiemok. Want voor wie je de koffiemok ook ontwerpt. Eén ding is zeker, een koffiemok met logo is altijd leuk om te geven én om te krijgen.

  LENA-S

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Bij minimale afname

  Aantal totkorting
  12-/- 10%
  24-/- 15%
  36-/- 17%

  Staffelkorting

  Aantal totkorting
  48-/- 20%
  60-/- 25%
  72-/- 27%

  Maximale korting

  Aantal totkorting
  96-/- 30%
  120-/- 32%
  144-/- 35%