Filteren op

Categorieën

Prijs

  • € 8,00 - € 18,00

Materiaal

Hoe ontwerp ik een fotomok? | mokken-winkel.nl

Fotomok speciaal

Ben jij op zoek naar een uniek cadeautje voor jezelf of iemand anders? Iets waarmee je kunt laten zien hoeveel je om iemand geeft, maar tegelijkertijd iets wat diegene ook echt kan gebruiken? Want het is zo jammer als jouw presentje direct in de kast verdwijnt, behalve bij een fotomok natuurlijk.

Wat is een fotomok?

Dit is een grote mok die je door ons kunt laten bedrukken naar eigen wens. Zo vereeuwig je jouw favoriete kiekje naar een echt tastbare herinnering. Misschien een foto van jullie vakantie om hier iedere dag tijdens een kopje koffie nog even aan terug te denken of een grappige foto van je kat die je telkens als je een slok thee gaat nemen weer zorgt voor een glimlach op je gezicht.

Het fijne van onze mokken is dat ze voor iedereen van pas komen. Of je nu jouw opa wil feliciteren met zijn verjaardag, je juf wil bedanken voor een fijn schooljaar of een zieke vriendin een hart onder de riem wil steken.

Mokken voor jouw bedrijf.

Naast het bedrukken van een mok met een foto, kun je natuurlijk ook kiezen voor een logo. Bijvoorbeeld om een lekker warm drankje in te serveren aan jouw klanten tijdens het wachten of als presentje voor loyale klanten.

Hou jij wel van iets aparts, laat de mok dan bedrukken met een grappige tekst of afbeelding, die jouw klanten direct aan het lachen maakt. Zoals een grappige quote of meme, in een kapsalon zou je bijvoorbeeld voor een tekst kunnen gaan als “Het leven is te kort om saai haar te hebben” of nog iets gedurfder “Bij een kapper is een scheiding het goedkoopst”. Plaats daarbij nog een leuke foto van jouw personeel om het nog persoonlijker te maken.

Hoe ontwerp ik een fotomok?

Een mok ontwerpen is heel eenvoudig dankzij onze handige software. Upload jouw leukste foto’s en plaats deze op de mok. Wil je graag meerdere foto’s gebruiken of tekst toevoegen, kies dan voor een van onze handige layouts. Een professioneel ontwerp in een handomdraai!

Fotomok speciaal

Actieve filters

Grote Mok 100 mm zelf bedrukken met foto of tekst

€ 10,95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 100 mm en 110 mm hoog Jumbo mok

Magic mok 80 mm zelf bedrukken met foto of tekst

€ 15,95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 82 mm en 95 mm hoog

Mok 80 mm met gele rand en geel oor voor je eigen ontwerp

€ 9,95

keramiek Vaatwasbestendig Ø 82 mm en 95 mm hoog

Wit bord 20 cm ontwerpen met gratis bedrukking

€ 20,95

Witte liefdesmok 80 mm zelf bedrukken met foto of tekst

€ 10,95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 82 mm en 95 mm hoog met een hartoor