Tweeling

Persoonlijk kado? Geef een afscheidsmok! | mokken-winkel.nl

Persoonlijk kado? Geef een afscheidsmok!

Gaat jouw liefste, leukste en/of grappigste collega met pensioen, naar een andere baan of gewoon even een tijd iets voor zich zelf doen? Of is het jouw meester/juf die je gaat missen omdat je naar een volgende groep gaat? In ieder geval wil je hem of haar ontzettend verassen en bedanken voor hun inzet. Maar hoe? Wij weten hier wel wat op. Schenk hem of haar het meest unieke kado... een afscheidsmok!

Je wil iemand op een grappige, leuke en ludieke manier verassen. Dat snappen we en daarom hebben we een groot assortiment met afscheidsmokken. Geef hem aan je juf, collega of baas. Want een beetje waardering? Dat verdienen ze wel! Wie krijgt er geen glimlach op zijn gezicht wanneer hij of zij heerlijk in het zonnetje wordt gezet? Precies! En hoe doe je dat beter dan met een ludiek kado?

Wanneer je in de ochtend opstaat is het het eerste wat ze doen. Heerlijk een kopje koffie zetten. Hoe leuk om ze dan nog even aan je te laten denken? Want lachen met die collega, dat was het wel. Hoe leuk is het om deze komische mok dan nu aan je collega te geven.

's avonds op de bank met een dekentje en een kop thee. Genieten vind de juf dat altijd! Hoe leuk is het dan om haar op dat moment nog weer even weemoedig te laten herinneren aan die top klas! Want oh wat heeft ze daar een tijd mee beleefd!

Wie je ook wil bedanken, even in het zonnetje zetten of in ieder geval laten weten dat je hem of haar heel erg waardeert. Een persoonlijke en ontzettend leuke manier om ze dit te laten weten is met de afscheid mok. Want wie je ook bent, waar je ook heen gaat. Die waardering hebben ze verdient!

Deze pagina kon niet gevonden worden.

Probeer eens in onze catalogus te zoeken, misschien vindt u wat u zoekt!