Mok 80 mm met rode rand en rood oor voor je eigen ontwerp

  € 9,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  Aantal
  genoeg op voorraad

  Ben je op zoek naar een unieke mok voor je eigen ontwerp? Dan is deze mok van 80 mm met een rode rand en rood oor perfect voor jou! Met deze mok kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen ontwerp maken.

  Deze mok is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn opvallende rode rand en oor. Het formaat van 80 mm zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om je ontwerp tot zijn recht te laten komen. Of je nu een logo, tekst of afbeelding wilt toevoegen, deze mok biedt de ideale canvas voor je creatieve ideeën.

  De kwaliteit van de mok staat garant voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De rode rand en rood oor geven de mok een speelse uitstraling die zeker de aandacht zal trekken. Of je deze mok nu wilt gebruiken voor jezelf, als cadeau of als promotiemateriaal, hij zal zeker indruk maken.

  Bestel vandaag nog je eigen mok van 80 mm met rode rand en rood oor en geef je ontwerp een persoonlijke touch. Met deze mok ben je verzekerd van kwaliteit, stijl en originaliteit. Wacht niet langer en laat je creativiteit de vrije loop met deze prachtige mok!

  JS041

  Datasheet

  Vaatwasbestendig
  Ja

  Specifieke referenties

  Bij minimale afname

  Aantalkorting
  12-/- 10%
  24-/- 15%
  36-/- 17%

  Staffelkorting

  Aantalkorting
  48-/- 20%
  60-/- 25%
  72-/- 27%

  Maximale korting

  Aantalkorting
  96-/- 30%
  120-/- 32%
  144-/- 35%