Theeglas helder zelf bedrukken met foto of tekst

  € 9,95
  Inclusief belasting
  Mug Animation.gif
  • Helder glas
  • Niet vaatwasbestendig 
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Let op met foto's inkt is transparant!

  Volumekorting

  AantalprijsU bespaart
  12€ 8,95Tot € 11,94
  24€ 8,46Tot € 35,82
  Aantal
  Op voorraad

  Jouw thee smaakt nog lekkerder in een gepersonaliseerd theeglas!

  De meeste Nederlanders zijn dol op thee. Het is een smaakvol drankje, en ook nog eens lekker warm. Vooral als het buiten koud is, is het fijn om een warm kopje thee in je handen te hebben. Even lekker stoom afblazen onder het genot van een warm kopje thee, niets is fijner dan dat. Maar, welk glas is het beste en het leukste om de thee in te schenken? En, kan je zelf eigenlijk een theeglas in elkaar knutselen om aan iemand cadeau te geven?

  Een theeglas personaliseren: leuk om te doen en om te krijgen!

  Het is vaak lastig om een leuk uitje te bedenken of om op een unieke workshop te komen. Potten bakken is vaak nogal standaard, en met zijn allen bowlen is ook nogal afgezaagd. Een theeglas personaliseren is een rustgevende activiteit die ook nog eens ontzettend gezellig kan zijn, omdat er tijd en ruimte is voor een babbeltje tussendoor. Daarnaast is het ontzettend gaaf om een persoonlijk theeglas cadeau te krijgen. Het voelt dan alsof degene echt moeite heeft gedaan om een leuk cadeau voor jou, als jarige job, te vinden. Je voelt je dan toch wat specialer en geliefder dan wanneer je een saai, cliché cadeau krijgt. Een gepersonaliseerd theeglas is dus niet alleen leuk om te maken (je wordt er immers onwijs kalm van), het is ook nog eens sensationeel om iemand te zien stralen omdat hij of zij zo dankbaar is voor jouw cadeau (namelijk een gepersonaliseerd theeglas).

  En, heb jij ook zoveel zin gekregen om thee te drinken? Om jouw eigen theeglas te maken en al jouw normen en waarden te projecteren op dit theeglas? Dat is zeker mogelijk! Je kan dit natuurlijk zelf thuis doen, maar als je het wat professioneler wil aanpakken, dan is het ook mogelijk om dit met een groep of collega’s te doen. Je hebt gegarandeerd een leuke middag! Het is namelijk een erg gezellige en originele activiteit, waar je echt even tot rust kan komen van het dagelijkse hectische leven. Lekker ontspannen en een theeglas personaliseren, dat is toch een geweldige combinatie?!

  B1GS

  Datasheet

  Materiaal
  Helder glas
  Vaatwasbestendig
  Nee
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij minimale afname

  Aantalkorting
  12-/- 10%
  24-/- 15%
  36-/- 17%

  Staffelkorting

  Aantalkorting
  48-/- 20%
  60-/- 25%
  72-/- 27%

  Maximale korting

  Aantalkorting
  96-/- 30%
  120-/- 32%
  144-/- 35%

  Contact